Missie & Visie

Haarmode C’est-Ça

Missie
De missie van ons gehele bedrijf is in het kort samen te vatten:

  • Het uitoefenen van het kappersvak op een eigentijdse, professionele en trendy wijze waar plaats is voor eigen passie en oog voor de belangen van zowel mensen als voor het bedrijf.
  • Door middel van gecertificeerde kennis zijn al onze professionals, zowel individueel als in teamverband, in staat verder te groeien. Niet alleen als mens, maar ook als professional.
  • Het ontwikkelen van talent binnen het bedrijf, het coachen van leidinggevenden, bestaande medewerkers en nieuwkomers, die open staan voor groei door middel van kennis, zowel persoonlijk als van het team.
  • Het uitvoeren van het kappersvak en haar & hoofdhuid specialisatie op een zeer professionele wijze, waarin de passie, kennis en de liefde voor het ambacht door de consument wordt erkend.

De missie op de werkvloer van ons bedrijf is:

  • Eigentijdse, gespecialiseerde en gecertificeerde professionals geven u, onze klant, waar voor hun geld.
  • Voor een eerlijke prijs bieden wij, aan onze bestaande en toekomstige klanten, professionele kappers-diensten aan. Naast alle professionele behandelingen zijn wij gespecialiseerd en gecertificeerd in het oplossen van haar & hoofdhuid problemen. Middels onze gecertificeerde kennis en de daarbij behorende gespecialiseerde producten zijn wij in staat uw haar en/of hoofdhuid probleem professioneel en adequaat aan te pakken.
  • Kwaliteit, integriteit, advisering, professionaliteit, begeleiding en klanttevredenheid geven u, onze klant, die professionele toegevoegde waarde waar u recht op heeft!

Ontwikkeling
Kenmerkend voor onze kapsalon is ontwikkeling. We zijn continu op zoek naar innovaties en/of verbeter-punten voor onze salon.
Haarmode C’est Ca is een organisatie die staat voor een duurzame relatie met zijn/haar klant. Onze visie en missie wordt uitgedragen door gepassioneerde en gecertificeerde professionals, die constant werken aan een mooie toekomst.

Visie
Haarmode C’est Ca streeft ernaar, middels innovaties, de klant om ons heen ‘haar en huid mooier en gezonder’ te maken. ‘Haar en huid mooier en gezonder’ maken door middel van het toepassen van nieuwe technieken en innovaties in combinatie met onze gespecialiseerde en gecertificeerde haar en hoofdhuid expertise Dit alles in een maatschappelijk verantwoorde en gecertificeerde omgeving. Ons doel is om elke dag mensen mooier te maken. Wij bieden de beste salon-omgeving voor professionals die onze passie delen en samen bieden we onze klanten ongekende meerwaarde.