Haarwerken bij Haarmode C’est Ça

Passende haarwerken

Onze oplossing voor jouw glimlach

Jouw haar is belangrijk. Dat begrijpen wij. Het is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk en bij haaruitval, kaalheid of dun haar ben je altijd op zoek naar welkome oplossingen. Wij kunnen je daarbij helpen. Discreet, in alle privacy en met volop respect. Dat begint met een gratis vrijblijvend intakegesprek. Daarvoor nemen wij graag uitgebreid de tijd. Het gesprek kan binnen 5 werkdagen worden ingepland.

Wij vinden altijd een oplossing voor jouw probleem. Daarvoor beschikken we over een prachtig en zeer uitgebreid assortiment van pruiken, haarwerken en haarstukken. Buiten dit assortiment bewegen we ons in een uniek netwerk voor aanvullende of speciale oplossingen. Een meer dan tevreden gevoel; dat is onze doelstelling. Zo hebben wij al heel veel klanten opnieuw laten stralen.

De levertijd van een confectie haarwerk is binnen twee-drie werkdagen en je kunt jouw haarwerk (incl. 6 maanden garantie) van minimaal 3 tot maxiaal 6 weken bij ons reserveren. Vanzelfsprekend is een bezoek aan huis, verzorgingstehuis of ziekenhuis altijd mogelijk. Ook leveren wij de benodigde nazorg met betrekking tot uw haarwerk. Haarmode C’est Ça is gecertificeerd door de Anko Sectie Haarwerken en is verbonden aan de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC) in Den Haag. Kortom: kwaliteit staat altijd voorop.